0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Egyetemi kompetencia felmérés

Tisztelt Kutatók, Szakértők, Egyetemi Polgárok!

 

Az átalakuló felsőoktatási rendszer alappillére az innovációs menedzsment, így a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is kiemelt szerepet kapnak az ipari együttműködések, valamint a kutatások és fejlesztések. Ezen tevékenységek alapja az egyetemen meglévő képesség és tudás. A közeli és középtávú jövőben ezek köré épül majd várhatóan számos fejlesztés, kutatás és fejlesztési projekt, gondolva itt arra is, hogy az innováció az EU támogatások egyik fő prioritása is lesz.

Felmérésünk ezen lehetőségekhez kapcsolódik és alapozó, előkészítő szerepet tölt be. Összegyűjteni igyekszünk az egyetem és kutatóinak, szakértőinek a bekapcsolódási képességeit mind a kompetencia témák szerint, mind a tapasztaltság, jártasságok mentén.

Ezek mellett nagyon fontosnak érezzük, hogy, kinek milyen terület iránt van egyéni érdeklődése, affinitása, fejlődési szándéka, bekapcsolódási készsége.

 

Ezen szempontok szerint alakítottuk ki ezt az adatgyűjtést, amely az áttekintést segíti az egyetem számára, egyúttal a kapcsolódási lehetőségeket ad hazai és nemzetközi kutatásoknak, ipari szereplőknek biztosít célzott partnerkeresési lehetőséget.

 

Kérjük, ennek érdekében töltse ki az alábbi az adatfelvételi űrlapunkat.

Egyaránt segíti ezzel az egyetemet és csapatunk munkáját, saját lehetőségeinek kibontakoztatását is!

 

Részvételét, kitöltését köszönjük!

 

 

Az Innovációs és Technológiai Iroda csapata